perjantai 24. elokuuta 2012

Kaura-suklaaneliöt

Tämä se vasta on herkkua! Ja niin nopea ja helppotekoinen. Ainekset vain sekaisin, pikainen käyttö uunissa ja kuorrutus ja sitten vain odotellaan jähmettymistä, että päästään herkuttelemaan ;)

100g voisulaa
2rkl siirappia
1dl sokeria
4,5dl kaurahiutaleita
1rkl vehnäjauhoja
1,5tl leivinjauhetta

n. 150g suklaata 


Sulata voi ja lisää siihen siirappi, mittaa loput ainekset ja sekoita tasaiseksi. Painele seos tiiviiksi leivinpaperilla vuorattuun n. 20*30cm vuokaan. Paista 200 asteessa n. 6-9min. Sillävälin murusta suklaat pieneksi silpuksi ja, kun kauraseos on paistunut levitä kuuman pohjan päälle ja nakkaa vielä ihan muutamaksi sekunniksi uuniin, jotta suklaat sulaa niin ,että voit levittää suklaan. Kun suklaat on leviteltynä laita neliöt jähmettymään jääkaappiin, jotta voit leikata haluamasi kokoisia paloja.
Tähän käy mikä tahansa suklaa, geisha, fazerina, tumma-, maito-, valkosuklaa jne. jne. mistä eniten pitääkin.
Tälläkertaa levittelin maitosuklaata alle, valkosuklaata päälle ja vielä ripottelin hasselpähkinärouhetta päälle.

P.S otin jälleen hirveästi kuvia joka vaiheesta yms. ja kun sain homman tehtyä, TADAA kamerassa ei tietenkään TAASKAAN muistikorttia (minulle käy aika usein näin) joten tässä nyt sitten vain valmiista tuotoksesta kuva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti