maanantai 20. elokuuta 2012

Kääretorttupohja / Levykakkupohja

Kääretorttupohja on helppo, nopea ja vaivaton valmistaa ja se muovautuu niin perinteiseksi kääretortuksi, kuin myös erimuotoisiksi täytekakkupohjiksi.

Kääretorttupohja;
4 munaa
1 1/2dl sokeria

2tl vaniljasokeria

2dl jauhoja

1 1/2 tl leivinjauhetta  
(2rkl kaakaojauhetta tummaan pohjaan)

Vatkaa munat ja sokerit vaaleaksi kuohkeasi vaahdoksi. Siivilöi sekaan jauho/leivinjauhe seos. Kääntele varovaisesti sekaisin. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista 200 asteisessa uunissa 6-8 minuuttia. Kumoa valmis kääretorttu sokeroidulle leivinpaperille ja irrota leivinpaperi varovasti HETI kumoamisen jälkeen, muuten paperi saattaa tarttua tiukasti kiinni jolloin pohja repeytyy."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti